Fenykeplabor.hu

 

Kedves Ügyfeleink üzletünk (1102 Budapest Kőrősi Csoma Sándor u 40. - Éles sarok penny parkoló) az alábbi napon 2023.09.23.  (Szombat) zárva tart! Köszönjük megértésüket!

 

Digitális fotókidolgozás- Fényképlabor.hu


A papírképek színei olyanok lesznek, mint a monitoromon, vagy a TV képernyőjén?

 

Természetesen a papírképek szépek és a legtöbb esetben vissza is adják azt a minőséget amit a monitoron látunk, azonban fontos tudnunk, hogy a mai monitorok, és a legtöbb TV már olyan fejlett technikával rendelkezik ami feljavítja a fényképek színeit, így minden színt és kontúrt élesebbnek látunk, kinyomtatott fényképek esetében azonban a természetes fényekre hagyatkozunk, így fontos hogy adott színek akár eltérő árnyalatúak is lehetnek.

 

Mit tehetek, hogy a fényképem megfelelő arányú legyen a kiválasztott papírképekhez?

 

Természetesen van lehetőség korrigálni a fényképeket a megrendelés elküldése előtt, így elkerülhetőek azok a kellemetlen pillanatok, amikor észre vesszük, hogy fényképeinkről esetleg fontos részletek is lemaradtak! Remek megoldás erre egyszerű képszerkesztőkkel megvágni a fényképeket a megfelelő arányra! Magyar nyelven pl.: A Google Picasa segítésével, vagy angol nyelven a Quick JPEG Resize and Crop ingyenes fénykép vágó eszközzel, tehetjük meg!

 

Milyen méretű fényképet válasszak?

 

Fotókidolgozás rendelése előtt, ajánlott leellenőrizni fényképeink arányát. A digitális fényképezőgép általában 3:4 képméretarányban készíti a fényképeket (normális kisfilmnél ez az arány 2:3). Az népszerű papírformátumok (pl. 10x15) teljes kihasználása esetén a fotók így kerülhetnek kidolgozásra.

 

Teljes kitöltés Eredeti arány Automata
 teljeskitoltes  eredetiarany  10x13as

 

Teljes kitöltés: Fényképeid eltérő arányok esetén, a fényképekből részletek kerülhetnek levágásra. A vágás nem automatikus, így a fontos részletekre mindig vigyázunk, hogy ne kerüljenek levágásra fényképeidből.

 

Eredeti arány: Eredeti arányok választása esetén a kép minden részlete látszódik a kinyomtatott fényképeken, azonban az eltérő arányok miatt a kitöltetlen részek fehéren maradnak, ez általában a képek szélein látható.

 

Automata: Automata vágás esetén a kép arányait figyelembe véve kerül levágásra a fénykép. Az átlagos digitális fényképméret esetén ez 10x13cm-es fényképeket jelent. Figyelem automata kidolgozás esetén a képek mérete nem egységes! Automata opciót kizárólag panoráma képek esetén javasoljuk!

 

Van-e mennyiségi korlátozás, összegbeli rendelési korlát?

 

Nincs se mennyiségi korlátozás, sem pedig összegbeli rendelési korlát! Nyugodtan feltölthetsz rendszerünkbe több 100 fényképet is! De megrendelhetsz akár 1 db fényképet is, transzferköltségek nélkül!

 

Milyen fájlformátumú fényképeket tölthetek fel fotókidolgozásra?

 

A legnépszerűbb fájl formátumokat fogadja el rendszerünk! Típusok szerint: JPG,JPEG,GIF,PNG

 

Meddig őrzik meg feltöltött fényképeimet?!

 

Feltöltött fényképeidet egészen a rendelés leadásának pillanatáig megőrizzük számodra! Nem szükséges napokon belül sietve leadni rendelésed. Rendelésedet bármilyen gépen folytathatod, akár otthon, akár a munkahelyeden!

 

Nem tudok fényképeket feltölteni fotókidolgozáshoz! Mi lehet az oka?

 

Online képfeltöltés rendszerünk során ügyeltünk arra, hogy a lehető legtöbb szempontot figyelembe vegyük, azonban még is akadhatnak hibák! Képfeltöltő rendszerünk alap feltétele hogy rendelkezzen a böngésződ Flash lejátszóval. A legtöbb számítógép alapból feltelepíti ezt a kiegészítőt, hiszen a hétköznapi böngészés során szinte alap feltétel. Ha még sem rendelkezel Adobe Flash kiegészítővel akkor ide kattintva 1 perc alatt fel is telepítheted!

 

Lehet-e fehér keretes és szépia, fekete-fehér fotókidolgozást kérni?

 

Igen, pár mozdulattal beállíthatod online képfeltöltő rendszerünkbe, mely képekre szeretnél, fekete-fehér, vagy szépia hatást! A feltöltött képek melletti lenyíló menükből lehetőségek közül válaszd ki az Effekt menüpontot!

 

Javítanak a feltöltött fényképeimen?

 

Igen, a feltöltött képeken javítunk, természetesen nem minden esetben kell, vagy tudunk a feltöltött képekbe belenyúlni, azonban rengeteg olyan helyzet adódik, hogy a fénykép színhőmérséklete, fehér egyensúlya, tónusai nem tükrözik a valóságot. Ilyen esetekben a képeket korrigáljuk, hogy természetesebb hatásúak legyenek a színek.

 

Mit tegyek, hogy fényképeimet csomagban kapjam meg?

 

Mi sem egyszerűbb! Amennyiben a csomagjainkban felsorolt feltételekkel fényképeket rendelsz tőlünk fotókidolgozásra rendszerünk automatikusan a csomagban belefoglalt összeget kalkulálja ki, ill. rendelésed véglegesítése előtt, a választható ajándékokat is felsorolja rendszerünk.

 

hogyan_rendelj_fotokidolgozas_csomagot.jpg

 

 

Csupán rendelj a csomagban megadott darabszámban 10x15-ös fényképeket, és azonnal a kedvezményes árral fog számolni rendszerünk!

 

Kérjük rendelésednél az ajándéknak szánt képet jelöld be a méret választás opciót lenyitva: "Ajándék kép csomag esetén"

 

csomag_segitseg.jpg

 

 

 

 

 

Ne feledd!

 

  • Minden fotókidolgozás csomagra 100%-os pénz visszafizetési garanciát nyújtunk!
  • Minden csomagunk PerfectColor® technikával kerül kidolgozásra. Ez azt jelenti, hogy fényképeid színeit, Szin korrekciós hibáit kijavítjuk!
  • Minden csomagunk esetén  30-40% kedvezményt biztosítunk az alapárból!

 

 

Mit jelent a PerfectColor® - fénykép szűrés

 

Ez az általunk használt technika képes a fényképek utólagos kezelésére. Szakembereink azokat a fényképeket melyek láthatóan alul exponáltak vagy fehér egyensúly problémával elkészültek, megszűrik és próbálják a fényképen lévő színeket ennek megfelelően normalizálni, hogy fényképed színei valóságosabbak élethűbbek legyenek

 

Mit jelent a 100%-os Garancia fénykép és ajándéktárgy rendelés esetében?

 

Azon ritka cégek közé tartozunk, akik 100%-os garanciát vállalnak az elkészített szolgáltatásra is! Ez azt jelenti, hogy megrendelt fényképeid, vagy ajándéktárgyad esetén amennyiben hibát véltél felfedezni, nem megfelelő a termék esetleg gyári hibás vagy megsérült a terméket díjmentesen elkészítjük neked újból, annak teljes költségét átvállalva!

 

Ajándékkártyával, kuponkóddal vásárolnék, mit kell tudnom róla?


Amennyiben ajándékkártyával, vagy egyéb kedvezményre jogosító kuponkóddal rendelkezel, nincs más dolgod, mint rendelésedet oldalunkon keresztül leadni, majd a rendelés véglegesítése előtt, a kosár résznél meglévő kuponkódodat érvényesíteni oldalunkon keresztül. Felhívjuk figyelmedet, hogy kuponkódjaink nem összevonhatóak! Egy rendelés alatt kizárólag egy kupon kód használható fel!

 

Mit kell tudni az expressz szolgáltatásról?!

 

 

Expressz szolgáltatásunkat - Vászonkészítés, és poszter készítés kivételével bármilyen más megrendelés esetében tudjuk vállalni. Rendelésedet előre vesszük és 24 óra alatt elkészítjük számodra! Melynek többletköltsége az eredeti ár +30%-a. Expressz rendelés szolgáltatásunkat kizárólag személyes átvétel esetében tudjuk vállalni!

 

Milyen gyorsan kapom kézhez megrendelésemet?

 

Rendelésed feldolgozása maximum 48 órát vesz igénybe, a rendelés feldolgozását követően, a termék szállítását logisztikai partnerünk végzi így a termék szállítási ideje, a kiválasztott szállítási mód fügvényében 24-48-óra is lehet! További részleteket itt olvashatsz (szállítási információk)

 

GLS Pontra rendelnék, mit kell tudnom róla?

 

Átvételkor a helyszínen, készpénzzel, illetve bankkártyával is tudsz fizetni, maga az átvétel pedig igen egyszerű és rugalmas. Csak az átvételéhez szükséges csomagszámodra és egy személyazonosságot igazoló okmányra (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) lesz szükséged. Ha nem tudsz személyesen elmenni megrendelésedért, akkor - két tanú aláírásával és a megrendelés adataival is ellátott - meghatalmazást kell bemutatnia annak, akit megbízol az átvétellel.

 

Kérjük, hogy a csomagot az átvételt követően, még a boltos jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány- vagy sérülés ténye a boltos jelenlétében, jegyzőkönyv formájában kerül rögzítésre!

 

Milyen fizetési módokkal fizethetek?

 

  • Online leadott és kifizetett rendelések esetén használható fizetési módok (az átvétel módjától függetlenül): banki átutalás, utánvét (készpénz), online bankkártyás fizetés (Borgun)
  • Ügyélszolgálaton személyesen történő fizetés esetén: készpénz, átutalás, OTP simple pay (QR kódos fizetés)
  • Futárnál történő fizetés esetén: készpénz (utánvét), bankkártya
  • GLS Ponton történő fizetés esetén: készpénz, bankkártya

Rendelésem hibás, megsérült, egyéb problémát tapasztaltam mi ilyenkor a teendő?

 

Amennyiben problémát tapasztaltál kézhez kapott rendelésed során, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@fenykeplabor.hu email címen. Ez esetben megrendelésedet megvizsgáljuk és expressz újra gyártjuk számodra, hogy minél előbb kézhez kaphasd azt tökéletes állapotban! Természetesen ebben az esetben a rendelés teljes költségét mi álljuk!

Hibás fényképek esetén a gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes a sérült fényképeket digitálisan összeválogatni, ügyfélszolgálatunk ez esetben gyorsabban járhat el a fényképek újrakészítését illetően, kikerülve a laborgépek okozta hibák hosszas visszaellenőrzését.

 

Kérjük az alábbi adatokat feltétlenül tüntesd fel leveledben:

 

- Hibás termék megnevezése
- Probléma leírása pár mondatban
- Hibás mennyiség / darabszám
- Rendelési azonosító

 

 

Tévesen más csomagját kaptam meg, mi a teendőm?

 

Nagyon fontos, hogy a rendelésed átvételekor minden esetben ellenőrizd annak tartalmát! Amennyiben nem a te csomagod érkezett, akkorne vedd át, hanem jelezd ügyfélszolgálatunk felé a +36-30/436-0484-es telefonszámon, vagy emailben az info@fenykeplabor.hu email címen!  A gyorsabb ügyintézés érdekében, kérjük, hogy küldd el számunkra a rendelésed azonosítóját, illetve - ha ismered - a tévesen szállított csomag azonosítóját, esetleg csomagszámát! Előre is köszönjük!

 

Nem találom egy korábbi rendelésem számláját, van lehetőség a pótlásra?

Rendelésedhez elektronikus számlát adunk, melyet a Profilod menüpont alatt megtalálsz, illetve rendelésed elkészítése után emailben is mellékelünk neked!

Kérjük vedd figyelembe hogy személyesen az üzletben való átvétel esetén áfás számla igényed jelezd felénk, mert különben csupán pénztári blokkot adunk rendelésedről!

 


 

 

 

 FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990 ft

Iskolakezdés 2023 ajándékötletek

 

igazolvanykep keszites azonnal


Fényképes poháralátét
Csempéssz vidámságot a reggeliző asztalra! Lepd meg a bulit egyedi poháralátéttel, hogy a közös italozások garantáltan jó hangulatban teljenek!
Részletek
1 590 Ft


Új termék
Fényképes plüss panda
Fényképes plüss panda, jól esne egy mackós ölelés? Fekete fehér foltos pandánktól bármikor kaphatsz egyet!
Részletek
4 290 Ft


Fényképes óra - 20 cm
Egyedi fényképes üvegóra 20cm-es átmérővel
Részletek
5 990 Ft


Fényképes ékszerdoboz - Négyzetes
Ékszerdoboz, egyszerű és praktikus segítség ékszereid tárolásához
Részletek
4 990 Ft


Egyedi fényképes gyerek kulacs - 4dl
4dl-es gyermek kulacs - egyedi fényképpel - sárga sapkás macska.
Részletek
4 990 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2023. Fenykeplabor.hu