ujlogo.png

covid_mega.jpgkiemelt_informaciok.jpg

Digitális fotókidolgozás- Fényképlabor.hu

 

 

 Előszőr rendelsz fényképeket?


 
A legfontosabb kérdéseket összegyűjtöttük neked, hogy képben legyél!

fenykepekkicsike

 

 Ha nincs kérdésed, akkor a lenti gombbal rögtön a képfeltöltéshez kerülhetsz:

 

kepfeltoltes2018 new

 

Mit tegyek, hogy fényképeimet csomagban kapjam meg?

 

Mi sem egyszerűbb! Amennyiben a csomagjainkban felsorolt feltételekkel fényképeket rendelsz tőlünk fotókidolgozásra rendszerünk automatikusan a csomagban belefoglalt összeget kalkulálja ki, ill. rendelésed véglegesítése előtt, a választható ajándékokat is felsorolja rendszerünk.

 

Milyen méretű fényképet válasszak? / Mit jelent a kitöltés módja? (Eredeti arány, Teljes kitöltés, Automatikus)

 

Fotókidolgozás rendelése előtt, ajánlott leellenőrizni fényképeink arányát. A digitális fényképezőgép általában 3:4 képméretarányban készíti a fényképeket (normális kisfilmnél ez az arány 2:3). Az népszerű papírformátumok (pl. 10x15) teljes kihasználása esetén a fotók így kerülhetnek kidolgozásra.

 

Teljes kitöltés
Eredeti arány
Automata
 teljeskitoltes
 eredetiarany
 10x13as

 

 

Teljes kitöltés: Fényképeid eltérő arányok esetén, a fényképekből részletek kerülhetnek levágásra. A vágás nem automatikus, így a fontos részletekre mindig vigyázunk, hogy ne kerüljenek levágásra fényképeidből.

 

Eredeti arány: Eredeti arányok választása esetén a kép minden részlete látszódik a kinyomtatott fényképeken, azonban az eltérő arányok miatt a kitöltetlen részek fehéren maradnak, ez általában a képek szélein látható.

 

Automata: Automata vágás esetén a kép arányait figyelembe véve kerül levágásra a fénykép. Az átlagos digitális fényképméret esetén ez 10x13cm-es fényképeket jelent. Figyelem automata kidolgozás esetén a képek mérete nem egységes! Automata opciót kizárólag panoráma képek esetén javasoljuk!

 

Milyen gyorsan kapom kézhez megrendelésemet?

 

 

Rendelésed feldolgozása maximum 48 órát vesz igénybe, a rendelés feldolgozását követően, a termék szállítását logisztikai partnerünk végzi így a termék szállítási ideje, a kiválasztott szállítási mód fügvényében 24-48-óra is lehet! További részleteket itt olvashatsz (szállítási információk)

 

Van-e mennyiségi korlátozás, összegbeli rendelési korlát?

 

Nincs se mennyiségi korlátozás, sem pedig összegbeli rendelési korlát! Nyugodtan feltölthetsz rendszerünkbe több 100 fényképet is! De megrendelhetsz akár 1 db fényképet is, transzferköltségek nélkül!

 

Milyen fájlformátumú fényképeket tölthetek fel fotókidolgozásra?

 

A legnépszerűbb fájl formátumokat fogadja el rendszerünk! Típusok szerint: JPG,JPEG,GIF,PNG

 

Meddig őrzik meg feltöltött fényképeimet?!

 

Feltöltött fényképeidet egészen a rendelés leadásának pillanatáig megőrizzük számodra! Nem szükséges napokon belül sietve leadni rendelésed. Rendelésedet bármilyen gépen folytathatod, akár otthon, akár a munkahelyeden!

 

Nem tudok fényképeket feltölteni fotókidolgozáshoz! Mi lehet az oka?

 

Online képfeltöltés rendszerünk során ügyeltünk arra, hogy a lehető legtöbb szempontot figyelembe vegyük, azonban még is akadhatnak hibák! Képfeltöltő rendszerünk alap feltétele hogy rendelkezzen a böngésződ Flash lejátszóval. A legtöbb számítógép alapból feltelepíti ezt a kiegészítőt, hiszen a hétköznapi böngészés során szinte alap feltétel. Ha még sem rendelkezel Adobe Flash kiegészítővel akkor ide kattintva 1 perc alatt fel is telepítheted!

 

Lehet-e fehér keretes és szépia, fekete-fehér fotókidolgozást kérni?

 

Igen, pár mozdulattal beállíthatod online képfeltöltő rendszerünkbe, mely képekre szeretnél, fekete-fehér, vagy szépia hatást! A feltöltött képek melletti lenyíló menükből lehetőségek közül válaszd ki az Effekt menüpontot!

 

Javítanak a feltöltött fényképeimen?

Igen, a feltöltött képeken javítunk, természetesen nem minden esetben kell, vagy tudunk a feltöltött képekbe belenyúlni, azonban rengeteg olyan helyzet adódik, hogy a fénykép színhőmérséklete, fehér egyensúlya, tónusai nem tükrözik a valóságot. Ilyen esetekben a képeket korrigáljuk, hogy természetesebb hatásúak legyenek a színek.

 


AKCIÓS ÁRAINK ÉRVÉNYESSÉGE:
 

 akciós képkidolgozás

 

A mai napon Virág napja van

  

Karácsonyig még hátralévő napok száma:
 

 

 

 Ne felejtsd el ajándékodat időben megrendelni! :)

 

 

igazolvanykep keszites banner

 

 

 

Joomla inotur Finland