szallaitasi informaciok

Szállítási és fizetési információk

Szállítás és fizetés

Országos szállítás futárszolgálattal:gls-logo


Szállítási címnek minden esetben olyan címet adjon meg (pl.: munkahelyi cím), ahol munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között folyamatosan tartózkodik és a rendelt terméke(i)t át tudja venni. Az ekszerbirodalom.hu küld Önnek a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. A kiszállítás reggelén Ön egy SMS-t fog kapni a futártól, hogy hozzávetőlegesen mikor érkezik a csomagja. Szükség esetén Ön tud kapcsolatba lépni a futárcéggel és pontosítani a kiszállítási adatokon. A futárszolgálat elérhetősége: (06 29) 886 694, weben: https://gls-group.eu/HU/hu/home, emailen:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Amennyiben a futár nem talál a megadott címen senkit, meghagyja elérhetőségét és vele lehet egyeztetni időpontot másnapra vagy egy következő napra.

Amennyiben Ön a kiszállítást végző személy által megjelölt új időpontban nem tartózkodik az Ön által megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével Önnek lehetősége van megadott telefonszámon új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futár további 2 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását.

Szállítási díjszabás:

0 - 19999 Ft értékig - 1390 Ft
20.000 Ft feletti rendelés esetén: díjmentes


Csomagpont átvétel GLS pontokon: (Kedves ügyfeleink csomagautomatákba való szállítás technikai okok miatt jelenleg nem lehetséges! Köszönjük megértésüket!)

Rugalmasan megkötések nélkülgls-logo

Csomagod háztól csomagpontba szállítjuk belföldre, a GLS futárszolgálat közreműködésével. Csomagküldés esetén küldeményed felvételtől számított 24 órán belül kézbesítésre kerülhet az általad kiválasztott csomagpontra. Küldeményed minden munkanapon fel tudjuk venni az ország bármely pontjáról, sorban állás nélkül, a címzett pedig a Csomagpont teljes nyitvatartási idejében befáradhat a csomagért.      

Szállítási díjszabás:

0 - 19999 Ft értékig - 1390 Ft
20.000 Ft feletti rendelés esetén: díjmentes

 

 

Extra gyors kiszállítás - 3 órán belül:

Ha nagyon sürgős az ajándék

Extra gyorsan kiszállítjuk rendelésed Budapest egész területén. Rendelésed leadását követpen 3 órán belül teljesítjük rendelésed kiszállítását. Szolgáltatásunk +30%-os felárt tartalmaz.

Szállítási díjszabás:

0 - 19999 Ft értékig - 1990 Ft
20.000 Ft feletti rendelés esetén: díjmentes

Banki átutalás

 

A banki átutalás a legkorszerűbb fizetési mód és rendkívül gyors. Átutalás esetén az alábbi adatok szükségesek az eredményes és pontos adminisztrációhoz:

Kedvezményezett neve: Fényképlabor.hu
Számlavezető pénzintézet: Unicreditbank
Bankszámlaszám (HUF átutalásakor): 10918001-00000094-88050006

Banki átutalás választásakor a vásárolt termékek ellenértékét minden esetben előre utalással kell kiegyenlíteni. A szállítás vagy az árú átvétele csak ezek után lehetséges.

 

Utánvét

 

Ha saját címére kéri a rendelt termékek kiszállítását, és nem fizetett előre online, akkor partnerünk futárainál készpénzzel fog tudni fizetni. Átvételkor aláírásával igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

  

Személyes átvétel - Üzletben

 

Vedd át rendelésed gyorsan és kényelmesen üzletünkben. Fényképlabor.hu 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40. (Élessarok, Penny parkolója mellett)

 

A megrendelés lemondása:

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.
Ezt az igényét az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címen teheti meg. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

 


 
LEADÁSI HATÁRIDŐ KARÁCSONYI RENDELÉSEKRE HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL:

 

 

 

 Ne felejtsd el ajándékodat időben megrendelni! :)

 

karacsonyi hataerio2015

 

 

 

AKCIÓS ÁRAINK ÉRVÉNYESSÉGE:


 

 FOTÓKIDOLGOZÁS AKCIÓ 39FT/KÉP

2023 fényképes naptár akció

 

igazolvanykep keszites banner

 

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

 

Copyright © 2022. Fenykeplabor.hu