Szállítási információk

szallaitasi_informaciok.jpg

 

Szállítás és fizetés

Országos szállítás futárszolgálattal:gls-logo


Szállítási címnek minden esetben olyan címet adjon meg (pl.: munkahelyi cím), ahol munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között folyamatosan tartózkodik és a rendelt terméke(i)t át tudja venni. Az ekszerbirodalom.hu küld Önnek a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. A kiszállítás reggelén Ön egy SMS-t fog kapni a futártól, hogy hozzávetőlegesen mikor érkezik a csomagja. Szükség esetén Ön tud kapcsolatba lépni a futárcéggel és pontosítani a kiszállítási adatokon. A futárszolgálat elérhetősége: (06 29) 886 694, weben: https://gls-group.eu/HU/hu/home, emailen:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Amennyiben a futár nem talál a megadott címen senkit, meghagyja elérhetőségét és vele lehet egyeztetni időpontot másnapra vagy egy következő napra.

Amennyiben Ön a kiszállítást végző személy által megjelölt új időpontban nem tartózkodik az Ön által megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével Önnek lehetősége van megadott telefonszámon új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futár további 2 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását.

Szállítási díjszabás:

0 - 19999 Ft értékig - 1390 Ft
20.000 Ft feletti rendelés esetén: díjmentes


Csomagpont átvétel GLS pontokon:

Rugalmasan megkötések nélkülgls-logo

Csomagod háztól csomagpontba szállítjuk belföldre, a GLS futárszolgálat közreműködésével. Csomagküldés esetén küldeményed felvételtől számított 24 órán belül kézbesítésre kerülhet az általad kiválasztott csomagpontra. Küldeményed minden munkanapon fel tudjuk venni az ország bármely pontjáról, sorban állás nélkül, a címzett pedig a Csomagpont teljes nyitvatartási idejében befáradhat a csomagért.      

Szállítási díjszabás:

0 - 19999 Ft értékig - 1390 Ft
20.000 Ft feletti rendelés esetén: díjmentes

 

 

A banki átutalás a legkorszerűbb fizetési mód és rendkívül gyors. Átutalás esetén az alábbi adatok szükségesek az eredményes és pontos adminisztrációhoz:

Kedvezményezett neve: Fényképlabor.hu
Számlavezető pénzintézet: Unicreditbank
Bankszámlaszám (HUF átutalásakor): 10918001-00000094-88050006

Banki átutalás választásakor a vásárolt termékek ellenértékét minden esetben előre utalással kell kiegyenlíteni. A szállítás vagy az árú átvétele csak ezek után lehetséges.

 

Utánvét

 

Ha saját címére kéri a rendelt termékek kiszállítását, és nem fizetett előre online, akkor partnerünk futárainál készpénzzel fog tudni fizetni. Átvételkor aláírásával igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

  

Személyes átvétel - Üzletben

 

Vedd át rendelésed gyorsan és kényelmesen üzletünkben. Fényképlabor.hu 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40. (Élessarok, Penny parkolója mellett)

 

A megrendelés lemondása:

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.
Ezt az igényét az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címen teheti meg. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

 

 

 

 FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990 ft

 

igazolvanykep keszites azonnal


Fényképes törölköző
Fényképes törölköző saját fotóval díszítv
Részletek
4 990 Ft


Fényképes puzzle - A4 - 35db-os
35db-os A4-es egyedi fényképes kirakó! Rendeld meg most saját fényképes kirakód!
Részletek
4 490 Ft


Fényképes plüss párna (béléssel) - szürke - 40x40cm
Lepd meg szeretteidet, párodat egyedi fényképes párnával így könnyebben mennek a reggelek egy fáradt este után!
Részletek
5 290 Ft


Eredeti Zippó öngyújtó (fehér)
Egy egyedi öngyújtó csak hasznos lehet, ha pedig saját fényképpel is díszíted, akkor igazi kincs!
Részletek
17 990 Ft


Ballagási tarisznya
Fényképes ballagási tarisznya. Tervezd meg egyedi grafikával és mi elkészítjük neked.
Részletek
1 990 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2023. Fenykeplabor.hu