Sikeres belépés! Üdvözlünk az oldalon!
Retusálás
0
bejelentkezes.png  Bejelentkezés  regisztracio icon  Regisztráció

Tel.: +36-30-436-0484
0
Retusálás
Akció határideje: 
 
 
 
 
 
Retusálás

A Fényképlabor.hu Kft szolgáltatása a fotók retusálása terén egyedülálló. Profi munkatársaink több éves tapasztalattal és a legmodernebb technológiákkal rendelkeznek, hogy garantáltan megoldást kínáljanak az összes retusálási igényre.

Az alap retusálási szolgáltatásunk általában a kisebb hibákat, mint például a színeződéseket, a kontrasztot vagy az élességet korrigálja, és mindössze 1500 Ft/15 perc áron elérhető. Azonban, ha a kép többet igényel, akkor akár mesterséges intelligencia segítségével is retusáljuk azt. A felnagyított képek esetében a részletekre is nagyon odafigyelünk, kézzel retusáljuk a fontosabb részeket, hogy a végtermék valóban tökéletes legyen.

Retusált kép

Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy elhunyt szeretteid fényképeit újra feléleszd, és úgy mutasd be őket, ahogyan ők szerették volna, vagy ahogyan te emlékezel rájuk. A szolgáltatás magában foglalja a fotók javítását és retusálását, hogy azok újra életre keljenek, eltávolítva a sérüléseket és a zavaró elemeket.

Ha szeretnéd újraéleszteni egy elhunyt szeretted emlékét, a fényképlabor.hu szolgáltatása ideális választás lehet számodra.

Áraink rendkívül versenyképesek, így mindenki számára elérhetőek. Az alap retusálási szolgáltatás ára mellett, nagyítással és retusálással együtt, 20x30-as fénykép nyomtatással együtt 8990 Ft-ba kerül.

Azonban a célunk az, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk, így kérjük, bátran osszátok meg velünk az elképzeléseiteket, hogy mi a legjobb minőséget tudjuk nyújtani Nektek. Az ügyfélszolgálatunk minden időben elérhető, hogy segítséget nyújtsunk bármilyen kérdésben.

A fényképlabor.hu kft munkatársai mindig a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a retusált képekkel. Így ha szeretnéd, hogy a legszebb pillanataid örökre megőrződjenek, akkor ne habozz felkeresni minket, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Fénykép javítás

Amennyiben szeretnéd fényképedet te is retusálni, feljavítani keress minket

Elérsz minket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. és teljesítjük kérésedet.

Ravatali fotó készítése

Egy ravatali fénykép fotos kelléke a temetésnek, legyen az hagyományos vagy urnás temetés.

A Ravatali fotó szerkesztés!

Ha az elhunytról nem készült megfelelő fénykép amit nagyítani vágni szerkeszteni lehet, mi akár igazolványkép méretből vagy egy csoportképből, mesterséges inteligenciával felnagyítjuk, hátteret cserélünk és akár fekete-fehér fényképből színes fényképet készítünk.

Mi ebben segítünk neked: Készítünk neked egy igényes, keretezett képet, amit bátran kitehetsz a szertartásra!

Hogyan készül a temetési fotó?

  • Beszkenneljük a kiválasztott fényképet legalább 600 dpi felbontáson. Néha megesik, hogy még nagyobb nagyítás szükséges, hisz van, hogy csak egy apró igazolványkép hozzáférhető egyedül.
  • Kiretusáláljuk a hibákat, leszedjük a képről a többi szereplőt, kijavítjuk a képhibákat, és igényesen körbevágjuk az elhunytat; mellképet késztünk
  • Kicseréljük a kép hátterét egy szolid kék, zöld vagy bézs színű átmenetre, így a mintás háttér nem veszi el a figyelmet róla;
  • Prémium fotópapírra kinyomtatjuk;
  • Fekete, ezüst arany fa képkeret közzül lehet válaszatni.
  • A szerkesztett nagyfelbontású fényképet ha kéred e-mailban is elküldjük.

Ha személyesen hozod be az eredeti képet akkor akár azonnal el tudjuk készíteni. ha futárszolgálattal Országosan kéred 1 munkanap alatt kézbesítjük.

Ravatali, temetkezési fényképek keretettel együtt méretei:

(Tartalmazza. képkivágást, háttér cserét, méret nagyítást, nyomtatást, keretezést)

10x15cm 4990 Ft
20x30cm 9990 Ft
30x40cm 14990 Ft

Antikolt ezüst, arany, vagy fekete keret.

Hogyan rendeld meg?

Küldd el e-mailben Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , ha digitális fotód van, vagy hozd be személyesen üzletünkbe.

Add fel nekünk postán/GLS futárral a papírképet és mi beszkenneljük és elkészítjük a kívánt méretben.

Copyright © 2024. Fenykeplabor.hu

 

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés
Retusálás
Retusálás