FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES NYOMTATÁS. EGYEDI HŰTŐMÁGNES (FEHÉR)
2290 Ft 

 

fenykepes_hutomagnes_keszites_2022.jpg
Fényképes hűtőmágnes, nagy kedvenc ez az egyszerű kis tárgy, de amellett hogy lehet szép, és színes még hasznos is :) Fényképes hűtőmágnes, vissza idézi a régi szép időket, még hasznos információkat is ki tudunk tapasztani vele a hűtőre, vagy bármely felületre, amin megtapad! Rendelj egyedi hűtőmágnest szeretteidnek, ha tudod, hogy rajong Ő is az ilyen apró kedvességnek, és válaszd, a legjobb fényképet mely vidámmá teszi minden pillanatát! A fényképes hűtőmágnessel aranyos mágneseket készíthetsz családi fotókból/képekből, és megjelenítheted a hűtőn vagy bármilyen felületen, amelyre ragad. Ez egy egyedülálló módja annak, hogy felidézd a régi szép időket, és megoszd a családi pillanatokat barátaiddal és rokonaiddal.

1 munkanap alatt elkészítjük neked

fenykepes_hutomagnes_huton.jpg 

Mentsd meg az értékes családi emlékeket a fényképes hűtőmágnesünkkel! Egyedi mágnest készíthetsz kedvenc fotóidból, és remek ajándék is lehet belőle. Ezzel a praktikus eszközzel imádnivaló hűtőmágneseket készíthetsz a nyári vakációdról vagy a múlt heti születésnapi buliról készült képekből. És mivel bármilyen mágneses felületre rátapad, annyi mágnest használhatsz, amennyit csak tudsz..

 

További hasonló termékeink:


Szív alakú fényképes hűtőmágnes
Ragaszd, tapaszd bármihez, ami fém! Igen ez a hűtőmágnes! Te vagy más szeretted is fanatikusan rajong érte?! Hát mire vársz még?
Részletek
2 290 Ft


Négyzetes fényképes hűtőmágnes
Készítsen egyedi fényképes hűtőmágneseket, hogy megörökítse azokat a különleges pillanatokat, amelyekre emlékezni szeretne.
Részletek
2 290 Ft


Kör alakú fényképes hűtőmágnes
Személyre szabott fényképes hűtőmágneseink remek módja annak, hogy felidézze a régi szép időket, miközben egyúttal okos tárolási megoldásként is használhatja őket.
Részletek
2 290 Ft

 


 
LEADÁSI HATÁRIDŐ KARÁCSONYI RENDELÉSEKRE HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL:

 

 

 

 Ne felejtsd el ajándékodat időben megrendelni! :)

 

karacsonyi hataerio2015

 

 

 

AKCIÓS ÁRAINK ÉRVÉNYESSÉGE:


 

 FOTÓKIDOLGOZÁS AKCIÓ 39FT/KÉP

2023 fényképes naptár akció

 

igazolvanykep keszites banner

 

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

 

Copyright © 2022. Fenykeplabor.hu