Fényképes hűtőmágnes | Fényképes ajándéktárgyak

 

Kedves Ügyfeleink üzletünk (1102 Budapest Kőrősi Csoma Sándor u 40. - Éles sarok penny parkoló) az alábbi napon 2023.09.23.  (Szombat) zárva tart! Köszönjük megértésüket!

 

FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES NYOMTATÁS. EGYEDI HŰTŐMÁGNES (FEHÉR)
2290 Ft 

 

fenykepes_hutomagnes_keszites_2022.jpg

Te is imádod a vidám és egyedi dekorációkat a lakásodban? Akkor a fényképes hűtőmágnes tökéletes választás a számodra! Ezek a kis csodák nemcsak szépek és színesek, hanem hasznosak is, hiszen segítenek rendszerezni a dolgaidat, és még emlékeztetnek is a régi szép időkre.

A fényképes hűtőmágnesek egyedi módját jelentik annak, hogy megoszd a legkedvesebb pillanataidat barátaiddal és családoddal. Készíts aranyos mágneseket a családi fotókból, és helyezd el azokat a hűtődön, vagy bármely más felületen, amelyre csak szeretnéd. Így minden egyes alkalommal, amikor megnézed őket, visszaemlékezhetsz a boldog pillanatokra, és megoszthatod azokat azokkal, akik számítanak neked.

A fényképes hűtőmágnesek tökéletes ajándékok is lehetnek a szeretteid számára. Ha tudod, hogy rajonganak az apró kedvességekért, akkor rendelj nekik egyedi mágneseket a legjobb fotóikból, és ajándékozd meg velük az emlékek felidézésének lehetőségét.

Ne habozz tovább, rendelj most egyedi fényképes hűtőmágneseket, és tegyél egy kis vidámságot a mindennapjaiddal! Ezekkel a kis csodákkal könnyedén felidézheted a régi szép időket, és megoszthatod a boldog pillanatokat azokkal, akik számítanak neked.

1 munkanap alatt elkészítjük neked

fenykepes_hutomagnes_huton.jpg 

Mentsd meg az értékes családi emlékeket a fényképes hűtőmágnesünkkel! Egyedi mágnest készíthetsz kedvenc fotóidból, és remek ajándék is lehet belőle. Ezzel a praktikus eszközzel imádnivaló hűtőmágneseket készíthetsz a nyári vakációdról vagy a múlt heti születésnapi buliról készült képekből. És mivel bármilyen mágneses felületre rátapad, annyi mágnest használhatsz, amennyit csak tudsz..

 

További hasonló termékeink:


Szív alakú fényképes hűtőmágnes
Ragaszd, tapaszd bármihez, ami fém! Igen ez a hűtőmágnes! Te vagy más szeretted is fanatikusan rajong érte?! Hát mire vársz még?
Részletek
2 290 Ft


Négyzetes fényképes hűtőmágnes
Készítsen egyedi fényképes hűtőmágneseket, hogy megörökítse azokat a különleges pillanatokat, amelyekre emlékezni szeretne.
Részletek
2 290 Ft


Kör alakú fényképes hűtőmágnes
Személyre szabott fényképes hűtőmágneseink remek módja annak, hogy felidézze a régi szép időket, miközben egyúttal okos tárolási megoldásként is használhatja őket.
Részletek
2 290 Ft

 

 

 

 FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990 ft

Iskolakezdés 2023 ajándékötletek

 

igazolvanykep keszites azonnal


Zománcos bögre - fehér - 3dl
3dL-es fehér zománcos bögre, egyedi fényképpel díszítve. Az egyik legnépszerűbb termékünk amivel biztos sikert aratsz.
Részletek
3 490 Ft


Fényképes szívalakú puzzle + fém díszdoboz
A4-as egyedi fényképes kirakó szív alakú! Rendeld meg most saját fényképes kirakód!
Részletek
5 980 Ft


Fényképes puzzledoboz fém szív
Fényképes puzzle doboz négyzetes
Részletek
3 490 Ft


Egyedi kanalas bögre - Kék - 3dl
2dL-es kék kanalas bögre, egyedi fényképpel díszítve. Az egyik legnépszerübb termékünk amivel biztos sikert aratsz.
Részletek
3 490 Ft


Ballagási szalag
Fényképes ballagási szalag. Tervezd meg egyedi grafikával és mi elkészítjük neked.
Részletek
1 990 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2023. Fenykeplabor.hu