Egyedi fényképes hűtőmágnes készítés - Fényképlabor.hu

bejelentkezes.png  Bejelentkezés  regisztracio icon  Regisztráció

FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES NYOMTATÁS. EGYEDI HŰTŐMÁGNES (FEHÉR)
2290 Ft 

 

fenykepes_hutomagnes_keszites_2022.jpg

Te is imádod a vidám és egyedi dekorációkat a lakásodban? Akkor a fényképes hűtőmágnes tökéletes választás a számodra! Ezek a kis csodák nemcsak szépek és színesek, hanem hasznosak is, hiszen segítenek rendszerezni a dolgaidat, és még emlékeztetnek is a régi szép időkre.

A fényképes hűtőmágnesek egyedi módját jelentik annak, hogy megoszd a legkedvesebb pillanataidat barátaiddal és családoddal. Készíts aranyos mágneseket a családi fotókból, és helyezd el azokat a hűtődön, vagy bármely más felületen, amelyre csak szeretnéd. Így minden egyes alkalommal, amikor megnézed őket, visszaemlékezhetsz a boldog pillanatokra, és megoszthatod azokat azokkal, akik számítanak neked.

A fényképes hűtőmágnesek tökéletes ajándékok is lehetnek a szeretteid számára. Ha tudod, hogy rajonganak az apró kedvességekért, akkor rendelj nekik egyedi mágneseket a legjobb fotóikból, és ajándékozd meg velük az emlékek felidézésének lehetőségét.

Ne habozz tovább, rendelj most egyedi fényképes hűtőmágneseket, és tegyél egy kis vidámságot a mindennapjaiddal! Ezekkel a kis csodákkal könnyedén felidézheted a régi szép időket, és megoszthatod a boldog pillanatokat azokkal, akik számítanak neked.

1 munkanap alatt elkészítjük neked

fenykepes_hutomagnes_huton.jpg 

Mentsd meg az értékes családi emlékeket a fényképes hűtőmágnesünkkel! Egyedi mágnest készíthetsz kedvenc fotóidból, és remek ajándék is lehet belőle. Ezzel a praktikus eszközzel imádnivaló hűtőmágneseket készíthetsz a nyári vakációdról vagy a múlt heti születésnapi buliról készült képekből. És mivel bármilyen mágneses felületre rátapad, annyi mágnest használhatsz, amennyit csak tudsz..

 

További hasonló termékeink:


Szív alakú fényképes hűtőmágnes
Ragaszd, tapaszd bármihez, ami fém! Igen ez a hűtőmágnes! Te vagy más szeretted is fanatikusan rajong érte?! Hát mire vársz még?
Részletek
2 290 Ft


Négyzetes fényképes hűtőmágnes
Készítsen egyedi fényképes hűtőmágneseket, hogy megörökítse azokat a különleges pillanatokat, amelyekre emlékezni szeretne.
Részletek
2 290 Ft


Kör alakú fényképes hűtőmágnes
Személyre szabott fényképes hűtőmágneseink remek módja annak, hogy felidézze a régi szép időket, miközben egyúttal okos tárolási megoldásként is használhatja őket.
Részletek
2 290 Ft


Acryl hűtőmágnes 5x7cm
Készítsen egyedi fényképes hűtőmágneseket, hogy megörökítse azokat a különleges pillanatokat, amelyekre emlékezni szeretne.
Részletek
2 590 Ft

 

 


 Anyák napja 2024

FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990ft

Fényképes bögre akció

Fényképes párna akcó

 

igazolvanykep keszites azonnal


Fényképes puzzle - A3 - 128db-os
192db-os A3-es egyedi fényképes kirakó! Rendeld meg most saját fényképes kirakód!
Részletek
7 490 Ft


Fényképes bögre - zöld belsős - 3dl
Zöld belsős 3dl-es fényképes bögre. Válaszd ki kedvenc fényképed és tervezd meg most!
Részletek
2 990 Ft


Egérpad - Négyzetes
Ideje, hogy az irodát, munkahelyet is feldobd egy kis hangulattal! Lepd meg saját magad, vagy kedves ismerősödet egyedi fényképes egérpaddal!
Részletek
2 490 Ft


Csontalakú kutyabiléta
Egyedi fényképes kutyabiléta
Részletek
2 490 Ft


AKCIÓ
Új termék
Ajándék hópehely keret
Fényképes hópehely Ez a fantasztikus ajándék hópehely tökéletes választás lehet, ha valami különlegeset szeretnél ajándékozni.
Részletek
2 990 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2024. Fenykeplabor.hu