Retusálás | Fényképelőhívás

Digitális fotókidolgozás- Fényképlabor.hu Digitális fotókidolgozás Fénykép retusálás / képről kép készítése

 

 

A Fényképlabor.hu Kft szolgáltatása a fotók retusálása terén egyedülálló. Profi munkatársaink több éves tapasztalattal és a legmodernebb technológiákkal rendelkeznek, hogy garantáltan megoldást kínáljanak az összes retusálási igényre.

Az alap retusálási szolgáltatásunk általában a kisebb hibákat, mint például a színeződéseket, a kontrasztot vagy az élességet korrigálja, és mindössze 1500 Ft/15 perc áron elérhető. Azonban, ha a kép többet igényel, akkor akár mesterséges intelligencia segítségével is retusáljuk azt. A felnagyított képek esetében a részletekre is nagyon odafigyelünk, kézzel retusáljuk a fontosabb részeket, hogy a végtermék valóban tökéletes legyen.

 

422a6c5b3ec6b39df946f04e6bc9f234.jpg

Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy elhunyt szeretteid fényképeit újra feléleszd, és úgy mutasd be őket, ahogyan ők szerették volna, vagy ahogyan te emlékezel rájuk. A szolgáltatás magában foglalja a fotók javítását és retusálását, hogy azok újra életre keljenek, eltávolítva a sérüléseket és a zavaró elemeke

Ha szeretnéd újraéleszteni egy elhunyt szeretted emlékét, a fényképlabor.hu szolgáltatása ideális választás lehet számodra.

Áraink rendkívül versenyképesek, így mindenki számára elérhetőek. Az alap retusálási szolgáltatás ára mellett, nagyítással és retusálással együtt, 20x30-as fénykép nyomtatással együtt 8990 Ft-ba kerül.

Azonban a célunk az, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk, így kérjük, bátran osszátok meg velünk az elképzeléseiteket, hogy mi a legjobb minőséget tudjuk nyújtani Nektek. Az ügyfélszolgálatunk minden időben elérhető, hogy segítséget nyújtsunk bármilyen kérdésben.

A fényképlabor.hu kft munkatársai mindig a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a retusált képekkel. Így ha szeretnéd, hogy a legszebb pillanataid örökre megőrződjenek, akkor ne habozz felkeresni minket, és garantáltan nem fogsz csalódni!

fenykep_javitas.jpg 

Amennyiben szeretnéd fényképedet te is retusálni, feljavítani keress minket

Elérsz minket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  és teljesítjük kérésedet.

 

 

 

 

 FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990 ft

 

igazolvanykep keszites azonnal


Műanyag fali óra - 20cm
Egyedi fényképes műanyag óra.
Részletek
4 990 Ft


Fényképes vágódeszka - (20x29)
Struktúrált felületű üveg vágódeszka.
Részletek
4 990 Ft


Fényképes plüss kutya
Fényképes plüss kutya, ő egy igazi hűséges társ lehet, aki közös képetekkel feldobja a mindennapokat.
Részletek
4 290 Ft


Fényképes bögre - fehér - 3dl
3dL-es fehér porcelán bögre, egyedi fényképpel díszítve. Az egyik legnépszerűbb termékünk amivel biztos sikert aratsz. Teljes felületére nyomtatunk.
Részletek
2 290 Ft


Egyedi kanalas bögre - Kék - 3dl
2dL-es kék kanalas bögre, egyedi fényképpel díszítve. Az egyik legnépszerübb termékünk amivel biztos sikert aratsz.
Részletek
3 490 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2023. Fenykeplabor.hu