Egyedi fényképes naptár - 2023 - Fényképlabor.hu

fenykeplabujlogo

 

fotonaptar responsive 

 

Saját fényképes naptár 2023-ra?

2023 egyedi fényképes naptár akció 5990 ft helyett most csak 4990 Ft!

Válaszd tökéletes minőségben a legjobb áron nálunk! Másik évvel szeretnéd?! Válaszd évközi fotónaptárunkat bármely választott évvel és hónappal!

Egy személyre szabott fényképes naptár az egyik legjobb ajándék, amelyet bárki számára elkészíthetsz. Ezek a naptárok tökéletesek mind saját használatra, mind ajándékba, hiszen személyes, érzelmes és praktikus. Az egyedi fényképes naptárok lehetővé teszik, hogy minden hónapban más és más kedvenc emlékeidet helyezd el, így életed különleges pillanatai egész évben veled maradnak.

A naptárok készítése egyszerű, csak válaszd ki a tetszőleges fotóidat, majd helyezd el azokat az egyes hónapokban. A naptárokon található képeknek nem kell mindig életreszóló emlékeknek lenniük, lehetnek csak egyszerű, mindennapi dolgok is, amelyeket kedvelsz, például a kedvenc állatod, virágaid vagy tájképek. A lehetőségek száma végtelen.

Az egyedi fényképes naptárak kiválóan alkalmasak ünnepi ajándéknak, vagy bármilyen más alkalomra, ahol személyre szabott ajándékot szeretnél adni. Az iskolai évek, baráti összejövetelek, családi kirándulások, esküvők, születésnapok és még sok más esemény fotói egyaránt helyet kaphatnak a naptáron. Minden nap egy új emléket hoz, amely minden reggel újra előidézi az adott pillanatot.

A fényképes naptárak kiváló minőségűek, és hosszú élettartamúak, így évekig örömet okozhatnak mindazoknak, akiknek ajándékozod, vagy akik számára magad készíted. Bármilyen alkalomra készíthetsz fényképes naptárt, hogy életed fontos eseményei mindig kéznél legyenek, és egy kis emlékeztetőt nyújtsanak a fontos dátumokról.

 

1 munkanap alatt elkészítjük

 

Gyors, egyszerű és okos! Mostantól akár mobilról is!

- Valódi fotópapírra nyomtatjuk ( a fotók eszméletlenül szépek lesznek :) )
- Névnapok, Ünnepnapok a naptáron.
- Egyedi események (szültésnapok, évforduló stb.) naptárhoz adása
- Több 100 választható alap sablon - Fali és asztali kivitel!
- Automatikus naptár mentés, hogy ha később folytatni szeretnéd! (folyamatban lévő naptáradat 7 napíg elmentjük számodra)
 
 
mentett naptar folytatas

 

4990 Ft
A4 - 12 hónapos falinaptár
naptar havi resp
14990 Ft
A3 - 12 hónapos falinaptár
naptara3 resp
1490 Ft
A4 - éves 1 lapos fotónaptár
a3 fotonaptar resp
2490 Ft
A3 - éves 1 lapos fotónaptár
naptar eves resp a4
4990 Ft
Asztali falinaptár - 16x20cm
asztalinaptar resp
5990 Ft
Évközi falinaptár (Választható év + hónap)
evkozi resp

 

 

 

 FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990 ft

 

igazolvanykep keszites banner

 

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

 

Copyright © 2023. Fenykeplabor.hu