Egyedi fényképes hűtőmágnes készítés egyedi hűtőmágnes nyomtatás

bejelentkezes.png  Bejelentkezés  regisztracio icon  Regisztráció

FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES NYOMTATÁS. EGYEDI HŰTŐMÁGNES (FEHÉR)
2290 Ft 

 

fenykepes_hutomagnes_keszites_2022.jpg

Te is imádod a vidám és egyedi dekorációkat a lakásodban? Akkor a fényképes hűtőmágnes tökéletes választás a számodra! Ezek a kis csodák nemcsak szépek és színesek, hanem hasznosak is, hiszen segítenek rendszerezni a dolgaidat, és még emlékeztetnek is a régi szép időkre.

A fényképes hűtőmágnesek egyedi módját jelentik annak, hogy megoszd a legkedvesebb pillanataidat barátaiddal és családoddal. Készíts aranyos mágneseket a családi fotókból, és helyezd el azokat a hűtődön, vagy bármely más felületen, amelyre csak szeretnéd. Így minden egyes alkalommal, amikor megnézed őket, visszaemlékezhetsz a boldog pillanatokra, és megoszthatod azokat azokkal, akik számítanak neked.

A fényképes hűtőmágnesek tökéletes ajándékok is lehetnek a szeretteid számára. Ha tudod, hogy rajonganak az apró kedvességekért, akkor rendelj nekik egyedi mágneseket a legjobb fotóikból, és ajándékozd meg velük az emlékek felidézésének lehetőségét.

Ne habozz tovább, rendelj most egyedi fényképes hűtőmágneseket, és tegyél egy kis vidámságot a mindennapjaiddal! Ezekkel a kis csodákkal könnyedén felidézheted a régi szép időket, és megoszthatod a boldog pillanatokat azokkal, akik számítanak neked.

1 munkanap alatt elkészítjük neked

fenykepes_hutomagnes_huton.jpg 

Mentsd meg az értékes családi emlékeket a fényképes hűtőmágnesünkkel! Egyedi mágnest készíthetsz kedvenc fotóidból, és remek ajándék is lehet belőle. Ezzel a praktikus eszközzel imádnivaló hűtőmágneseket készíthetsz a nyári vakációdról vagy a múlt heti születésnapi buliról készült képekből. És mivel bármilyen mágneses felületre rátapad, annyi mágnest használhatsz, amennyit csak tudsz..

 

További hasonló termékeink:


Szív alakú fényképes hűtőmágnes
Ragaszd, tapaszd bármihez, ami fém! Igen ez a hűtőmágnes! Te vagy más szeretted is fanatikusan rajong érte?! Hát mire vársz még?
Részletek
2 290 Ft


Négyzetes fényképes hűtőmágnes
Készítsen egyedi fényképes hűtőmágneseket, hogy megörökítse azokat a különleges pillanatokat, amelyekre emlékezni szeretne.
Részletek
2 290 Ft


Kör alakú fényképes hűtőmágnes
Személyre szabott fényképes hűtőmágneseink remek módja annak, hogy felidézze a régi szép időket, miközben egyúttal okos tárolási megoldásként is használhatja őket.
Részletek
2 290 Ft

 

 

 

 FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 5990ft helyett 4990 ft

AJÁNDÉKÖTLETEK KARÁCSONYRA

 

 

igazolvanykep keszites azonnal


Tükrös szélű fotóüveg
Egyedi fényképes fotóüvegre nyomtatjuk a fényképed! Szerkeszd meg néhány egyszerű kattintással, Országos szállítás 24 óra alatt elkészül.
Részletek
8 990 Ft


Kávésbögre + csésze - 1,5 dl
Klasszikus kávés bögre csészével a kávézás szerelmeseinek. Díszítsd egyedi fényképpel, tervezd meg most.
Részletek
4 990 Ft


Fényképes puzzledoboz négyzetes fém
Fényképes puzzle doboz négyzetes
Részletek
4 990 Ft


Új termék
Fényképes bögre - márvány rózsaszin belsős - 3dl
Fekete belsős 2dl-es fényképes bögre. Válaszd ki kedvenc fényképed és tervezd meg most!
Részletek
3 490 Ft


Egyedi fényképes tornazsák fekete
Fényképes tornazsák nyomtatás, két nap alatt elkészítjük, országos szállítással. Egyedi tornazsák készítés saját fényképeddel igazi siker lesz.
Részletek
2 990 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2023. Fenykeplabor.hu