Karácsonyi GYIK

bejelentkezes.png  Bejelentkezés  regisztracio icon  Regisztráció

Digitális fotókidolgozás- Fényképlabor.hu

Kedves Ügyfeleink! Kérünk titeket, hogy gördülékenyen menjen a rendelések feldolgozása ne szalasszátok az idei ajándékozást az utolsó előtti napokra! Mivel oldalunk egyedi ajándékokat készít melyek feldolgozása emberi erőforrást igényel, nem automatizált, így ezen időszakban az adminisztrációs feladatok extra terheket jelentenek számunkra, így korlátolt kapacitással tudunk a levelekre, telefonhívásokra, és a rendelések esetleges módosításaira koncentrálni. Kérjük minden kedves ügyfelünket, hogy rendelése véglegesítése elött, ellenőrizze le minden esetben, hogy megfelelő, szállítási, számlázási címet adott meg. Illetve hogy telefonos elérhetősége megfelelő legyen!

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy ezen időszakban a többszörös rendelések összevonására nincs lehetőség. 

Hibás szállítási cím / címkorrekció esetén a szállítási cím módosítására a csomag feladása után a GLS rendszerén van lehetőség, a feladást követően a GLS rendszere levelet küld, a levél alján a mdosítás gombra kattintva, tudja a kiszállítás elött 1 nappal módosítani rendelését! A feladás elött sms-ben elküldjük a GLS csomagszámát is, így ezt követően keresse kérjük a GLS levelét!

 

Karácsonyi teljesítésíg garantált határidők: 

 

 

 

 

GLS futárszolgálattal való kiszállítás:  - 2023 December 19.-ig vállaljuk a berékezett csomagok karácsonyi teljesítését! 

GLS csomapontokkal való kiszállítás: - 2023 December 19.-ig vállaljuk a berékezett csomagok karácsonyi teljesítését! 

Személyes átvétel üzeletünkben (1102 Budapest Kőrősi Csoma Sándor út 40.): - 2023 December 21-ig vállaljuk a csomagok elkészítését!

 

Hibásan szerkesztett, vagy általunk elkészíthetetlennek ítélt rendelések esetén tájékoztatást küldünk, ügyfeleink részére. Ezen esetekben javasolt a rendelés mielőbbi ismételt leadása, korrigálva azt a jelzett hibák alapján.

 

erintesmentes_fizetes.jpg

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a nagyszámú megrendelések és a logisztikai partnereink túlterheltsége miatt a szállítási határidők 3-4 nappal módosulhatnak az oldalunkon és a email visszaigazolásokon túl. Köszönjük megértésedet!

- Ha csomagoddal probléma akadt emailben fogunk megkeresni! (pl.: alacsony felbontás, hibás szerkesztés, készlethiány stb. )

Kérjük fokozottan figyeld emiatt email fiókodat, hogy rögtön tudj reagálni, ha a csomaggal esetleg probléma lenne.

- Ha a szerkesztett termék hibás / alacsony felbontású

Ha a szerkesztett termék(ek) hibás kérjük add le a rendelést újra, ez nagyban segíti a munkánkat, hiszen így garantáltan látjuk újra a terméket, tehát foglalkozunk vele! Kérjük jelezd a megjegyzés rovatban hogy az előző hibás terméket javítottad! Természetesen nem lesz a termék újból felszámolva sem egyéb más költség, pl szállítás stb. Csupán az előző rendelés korrekciója történik ebben az esetben. Miután a rendelést javítottuk az újból leadott rendelésed törlésre kerül!

- Ha rendelésed késik

Előfordulhat, hogy egy rendelés csúszik de biztosíthatunk róla hogy megfogod kapni, hogy a karácsonyfa alatt lehessen. A termék késésének több oka is lehet, általában termék vagy alapanyag hiány miatt fordul elő. Folyamatosan látjuk rendeléseink státuszát, és azt is hogy mely csomag van függőben és mióta. Ha az adott termék teljesen elfogyott, vagy megszűnt felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a továbbiakat.

- Ha az adott termékkel probléma adódott - Megsérült, hibás, vagy egyéb tekintetben kifogásolható

A gyors ügyintézés érdekében kérjük írj levelet részünkre az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  email címre, melyben feltétlen tüntesd fel a rendelési számod, illetve problémás csomag esetén kérjük csatolj fényképet a kifogásolt termékről!

 

 


 FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990ft

Fényképes bögre akció

Fényképes párna akcó

 

igazolvanykep keszites azonnal


Kör alakú fényképes hűtőmágnes
Személyre szabott fényképes hűtőmágneseink remek módja annak, hogy felidézze a régi szép időket, miközben egyúttal okos tárolási megoldásként is használhatja őket.
Részletek
2 290 Ft


Fényképes vágódeszka - (20x29)
Struktúrált felületű üveg vágódeszka.
Részletek
4 990 Ft


Fényképes plüss kutya
Fényképes plüss kutya, ő egy igazi hűséges társ lehet, aki közös képetekkel feldobja a mindennapokat.
Részletek
4 290 Ft


Eredeti Zippó öngyújtó (fehér)
Egy egyedi öngyújtó csak hasznos lehet, ha pedig saját fényképpel is díszíted, akkor igazi kincs!
Részletek
17 990 Ft


Egérpad - Kör
Egyedi fényképes egérpad kerek változatban. Díszítsd saját fényképeddel, gyorsan és könnyedén. Mérete 23x23cm.
Részletek
2 490 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2024. Fenykeplabor.hu