Visszavételi szabályzat

bejelentkezes.png  Bejelentkezés  regisztracio icon  Regisztráció

Digitális fotókidolgozás- Fényképlabor.hu

Hibás teljesítés esetében (hibás termék esetében) - Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy egyedi, saját készítésű termékek a visszavételi szabályzatunk alól mentesülnek!

Amennyiben nem azt a terméket kapta meg, amit megrendelt, vagy bizonyítottan hibás a termék, úgy haladéktalanul jelezze telefonon vagy levélben és azt díjmentesen kicseréljük. Tekintettel arra, hogy webáruház vagyunk, nem minden termék található raktárkészleten bejelentéskor és nem minden esetben tudjuk pótolni azt.

| Hibás teljesítés esetén Ön kérheti a termék:
1.) kicserélését,
2.) árleszállítását,
3.) vétel elállás jogát,
4.) értékegyeztetéssel cseréjét.

Amennyiben raktáron van a termék, úgy azt kicseréljük és a kicserélendő áru visszaérkezését követő munkanapon feladjuk. Amennyiben nincs raktáron a termék, úgy Megrendelő eldöntheti, hogy fenntartja-e a megrendelését, megvárja, amíg a termék megérkezik és kicseréljük, vagy visszatérítjük a teljes ár egy részét, vagy ár-érték egyeztetéssel egy másik termékre cseréli, vagy elállhat a vásárlástól. A raktárkészlet alakulása az aznapi rendelések feldolgozása után történik. Vannak termékek, melyek nem utórendelhetőek, nem pótolhatóak.

Hibás termék esetében a megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

 

Szállításból eredő hibák:


Cégünk (Fényképlabor.hu Kft) a tőle telhető legnagyobb gondossággal csomagolja be hibátlan termékeit és ellenőrzi a termékek épségét feladás előtt. A csomag átvételét követően minden esetben ellenőrizze a csomag és a benne lévő termék sértetlenségét. Ha megoldható, akkor a szállító előtt, de szállító nem kötelezhető arra, hogy megvárja, amíg Ön kibontja. Amennyiben a kiszállított áru megsérült, úgy legkésőbb a következő munkanapon kérje jegyzőkönyv felvételét a helyileg illetékes postahivatalban vagy a GLS Hungary futárszolgálatnál. Csak ebben az esetben tudunk panaszt elfogadni. A jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban terméket kicserélni, panaszt elfogadni.

Termékcsere:
Amennyiben a termék nem hibás és egyszerű termékcseréről van szó (mert pl. nem tetszik), úgy a cserét értékegyeztetéssel bármikor kérheti telefonos vagy írásos megkeresés útján.

 

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
17. Kártérítés és sérelemdíj

23. §14
(1) Ha az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével másnak kárt okoz, köteles azt megtéríteni.

(2) Ha az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével az érintett személyiségi jogát megsérti, az érintett az adatkezelőtől sérelemdíjat követelhet.

(3) Az érintettel szemben az adatkezelő felel az adatfeldolgozó által okozott kárért és az adatkezelő köteles megfizetni az érintettnek az adatfeldolgozó által okozott személyiségi jogsértés esetén járó sérelemdíjat is. Az adatkezelő mentesül az okozott kárért való felelősség és a sérelemdíj megfizetésének kötelezettsége alól, ha bizonyítja, hogy a kárt vagy az érintett személyiségi jogának sérelmét az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő.

(4) Nem kell megtéríteni a kárt és nem követelhető a sérelemdíj annyiban, amennyiben a kár a károsult vagy a személyiségi jog megsértésével okozott jogsérelem az érintett szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről
3. Termékszavatosság

6:168. § [Termékszavatossági igény]
(1) Vállalkozás által fogyasztónak eladott ingó dolog (ezen alcím alkalmazásában: termék) hibája esetén a fogyasztó követelheti a gyártótól, hogy a termék hibáját javítsa ki, vagy - ha a kijavítás megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeinek sérelme nélkül nem lehetséges - a terméket cserélje ki. A termék akkor hibás, ha nem felel meg a terméknek a gyártó által történt forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

(2) Ezen alcím alkalmazásában gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója.

(3) A gyártó mentesül a termékszavatossági kötelezettség alól, ha bizonyítja, hogy
a) a terméket nem üzleti tevékenysége vagy önálló foglalkozása körében gyártotta vagy forgalmazta;
b) a termék forgalomba hozatalának időpontjában a hiba a tudomány és a technika állása szerint nem volt felismerhető; vagy
c) a termék hibáját jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazása okozta.

(4) Csere esetén a kicserélt termékre, kijavítás esetén a termék kijavítással érintett részére vonatkozó kellékszavatossági kötelezettség a gyártót terheli.

6:169. § [Közlési és igényérvényesítési határidők]
(1) A fogyasztó a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős.

(2) A gyártót a termékszavatosság az adott termék általa történő forgalomba hozatalától számított két évig terheli. E határidő eltelte jogvesztéssel jár.

6:170. § [Termékszavatosság tulajdonosváltozás esetén]
A termékszavatossági jogokat a termék tulajdonjogának átruházása esetén az új tulajdonos érvényesítheti a gyártóval szemben.

 

 


 Anyák napja 2024

FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990ft

Fényképes bögre akció

Fényképes párna akcó

 

igazolvanykep keszites azonnal


Kör alakú fényképes hűtőmágnes
Személyre szabott fényképes hűtőmágneseink remek módja annak, hogy felidézze a régi szép időket, miközben egyúttal okos tárolási megoldásként is használhatja őket.
Részletek
2 290 Ft


AKCIÓ
Új termék
Fényképes kitűző 32mm
Egyedi fényképes kitűző készítés 32mm
Részletek
690 Ft


Fényképes kerek tolltartó
Végre még egy nagyszerű termék, amit saját fényképpel díszíthetsz! Tanulók és diákok kedvence, mert egyediségével kitűnhet a tömegből!
Részletek
4 990 Ft


Fényképes ékszerdoboz - Négyzetes
Ékszerdoboz, egyszerű és praktikus segítség ékszereid tárolásához
Részletek
4 990 Ft


Fényképes bögre - kék belsős - 3dl
Egyedi fényképes bögre kék belsővel és kék füllel! Tervezd meg most!
Részletek
2 990 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2024. Fenykeplabor.hu