Fotónagyítás mesterséges intelligencia segítségével

bejelentkezes.png  Bejelentkezés  regisztracio icon  Regisztráció

Digitális fotókidolgozás- Fényképlabor.hu Digitális fotókidolgozás Digitális fotó nagyítás - mesterséges intelligenciával

Növeld fényképed szinte korlátlan nagyságig mesterséges intelligencia segítségével!

 

Mire jó ez? Mik az előnyei?

Felhasználható minden olyan kisebb méretű fotó esetén mely kizárólag kicsi felbontásban illetve alacsony méretben van meg, és sajnos nem pótolható vagy kereshető elő annak nagyobb változata, esetleg soha nem is volt az adott képből nagyobb méret. De mit is jelent ez a gyakorlatban?! Tegyük fel, hogy rendelkezünk egy megfelelő minőségű fényképpel melynek mérete: 860*520 pixel (106kb) ez a kép ebben a méretben nem alkalmas 10x15-ös fénykép kidolgozásra tehát ennél nagyobb méret például 30x45 cm-es poszter pedig már egyenesen kizárt, hiszen a kép mérete nem teszi lehetővé hogy poszter minőségben nyomtassuk ki. Hiszen ebben az esetben a végeredmény a következő lenne:

 

fotonagyitas minta1

 

Azonban bonyolult algoritmusok és számítógép által megtanult minták alapján a fényképet újra "rajzoltatjuk" speciális szoftver segítségével így az újra alkotott fénykép mérete: 3440x2080pixel (8mb) mely már alkalmas poszter méretű fénykép készítésére!

fotonagyitas minta2

 

Letölthető eredeti méretű fényképek: Eredeti méretű fénykép - Algoritmus nélküli 30x40-es nyomatra felnagyított fotó - Mesterséges intelligencia által létrehozott fotó

 

fotonagyitas minta3

 

 

fotonagyitas minta4

 

Letölthető eredeti méretű fényképekEredeti méretű fénykép - Algoritmus nélküli 30x40-es nyomatra felnagyított fotó - Mesterséges intelligencia álltal létrehozott fotó

 

 

Mire kell figyelni, mikor nem alkalmas a módszer?

Zajos, bemozdult kép esetén az algoritmus ezeket is "újra rajzolja" így a fotó hiába lesz kellően nagy a bemozdult, homályos részletek megmaradnak. 

 

 

Fénykép nagyítás árai:

 

Nagyítás mértéke
2x
3x
4x
5x
6x
7x
8x
 
990Ft
1590Ft
2490Ft
2990Ft
3490Ft
3990Ft
4990Ft

 

 Megrendelés után, az elkészült fényképet eredeti nagyságban vízjelezve elküldjük számodra mintára, ha megfelelőnek tartod az elkészült nagyítást fizetés után, elküldjük az eredeti fényképet vízjelek nélkül!

 

Szolgáltatásunk kizárólag Banki átutalással vehető igénybe!

 

kepfeltolt gomb

 

 


 FOTÓKIDOLGOZÁS 10x15 49 ft - tól

13 oldalas NAPTÁR 4990ft

Fényképes bögre akció

Fényképes párna akcó

 

igazolvanykep keszites azonnal


Fényképes töltött tolltartó
Végre még egy nagyszerű termék, amit saját fényképpel díszíthetsz! Tanulók és diákok kedvence, mert egyediségével kitűnhet a tömegből!
Részletek
9 990 Ft


Fényképes plüss maci - Nagy
A sablon macik ideje lejárt! :) Rukkolj elő saját egyedi fényképes mackóval és díszítsd legszebb pillanataid egyikével. Válassz több fajta plüss termékünk közül!
Részletek
14 990 Ft


Fényképes ékszerdoboz - Négyzetes
Ékszerdoboz, egyszerű és praktikus segítség ékszereid tárolásához
Részletek
4 990 Ft


Fényképes bögre - fehér - 3dl
3dL-es fehér porcelán bögre, egyedi fényképpel díszítve. Az egyik legnépszerűbb termékünk amivel biztos sikert aratsz. Teljes felületére nyomtatunk.
Részletek
2 590 Ft


Egyedi fényképes tornazsák fekete
Fényképes tornazsák nyomtatás, két nap alatt elkészítjük, országos szállítással. Egyedi tornazsák készítés saját fényképeddel igazi siker lesz.
Részletek
2 990 Ft

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 40

Fizetési módok honlapunkon.


Copyright © 2024. Fenykeplabor.hu