Sikeres belépés! Üdvözlünk az oldalon!
Fényképes Hamutál | Fényképlabor.hu
0
bejelentkezes.png  Bejelentkezés  regisztracio icon  Regisztráció

Tel.: +36-30-436-0484
0
Fényképes Hamutál | Fényképlabor.hu
Akció határideje: 
 
 
 
 
 

Fényképes Hamutál

3 990 Ft

Dobd fel a dohányzási szertartásokat egy egyedi fényképes hamutállal – Stílusos és személyes kiegészítő minden otthonban és irodában!

Tegyél egy személyes érintést dohányzási szokásaidhoz egy egyedi fényképes hamutállal, amely nem csak praktikus, de esztétikailag is kielégítő. Tervezd meg saját, egyedi hamutáladat kedvenc képeiddel, elegáns grafikákkal vagy inspiráló idézetekkel. Ideális otthoni használatra, irodai környezetbe vagy akár egyedi ajándékként is tökéletes választás lehet barátoknak és családtagoknak.

Miért érdemes választanod egy fényképes hamutálat?

  • Személyre szabhatóság: Alkoss meg egy teljesen egyedi hamutálat, amely tükrözi a stílusodat vagy az adott alkalomra szánt üzenetet.
  • Dekoratív elem: A fényképes hamutál nemcsak funkcionális, de dekoratív kiegészítője is lehet bármely asztalnak vagy pultnak.
  • Kiváló minőségű kivitelezés: Az anyagok és a nyomtatás minősége biztosítja, hogy a hamutál tartós és könnyen tisztítható maradjon.
  • Ideális ajándék: Egyedi és praktikus ajándék dohányzó ismerősök számára, különösen azok számára, akik értékelik a személyre szabott tárgyakat.

Rendelj még ma, és hozz egy kis egyediséget a dohányzás köré épülő tevékenységekhez egy személyre szabott fényképes hamutállal. Tökéletes módja annak, hogy a dohányzási szokásokat egy kis stílussal és személyes érintéssel tegyed különlegesebbé.

Ne hagyj ki egy lehetőséget sem, hogy stílusosan és egyedülállóan fejezd ki magad – Rendeld meg az egyedi fényképes hamutáladat még ma!

 

Fényképes mágnes méretei:

Termék átmérője: 10 cm
Anyaga: Üveg

Ezt a terméket 1 nap alatt elkészítjük!

Copyright © 2024. Fenykeplabor.hu

 

 

fenykeplabor bwlogo
A legtöbben így találnak ránk: Fotókidolgozás, fénykép rendelés, igazolványkép készítés, egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre készítés, vászonfotó készítés, fényképes poszter nyomtatás, ajándéktárgy gravírozás, fotókidolgozás csomagok, fényképes párna készítés, egyedi fényképes öngyújtó nyomtatás, saját fényképes kirakó készítés, fényképes kirakó rendelés
Fényképes Hamutál | Fényképlabor.hu
Fényképes Hamutál | Fényképlabor.hu